پنل کاربر سبد خرید
ورود / عضویت



ورود
عضویت
بازیابی رمز
ورود / عضویت
۰
دانشنامه مرغداری | اپلیکیشن آموزش پرورش مرغ بومی و صنعتی
دانشنامه مرغداری | اپلیکیشن آموزش پرورش مرغ بومی و صنعتی

دانشنامه مرغداری | اپلیکیشن آموزش پرورش مرغ بومی و صنعتی

اپلیکیشن آموزشی اندروید « دانشنامه مرغداری » به صورت تخصصی و با حجم بالایی از اطلاعات و راهنمایی های آموزشی، همیار و همراه همیشگی مرغداران بومی و صنعتی ( تخم گذار و گوشتی ) می باشد.
مشخصات محصول

روش دریافت دانلود فایل

روش خرید پرداخت درون برنامه ای

حجم فایل ۱۰.۹۲ مگابایت

فرمت فایل APK

زبان فارسی

ناشر گروه آموزشی اِستپ هِلپ

کد محصول k20170312150415195487

توضیحات

با وجود گوشی های امروزی و ابعاد بزرگ آن ها، دوران خرید کتاب ها و سی دی های کمیاب آموزشی در زمینه های مختلف آموزشی به سر آمده. زیرا با وجود این موبایل ها امکان دسترسی به اطلاعات در هر جا و مکانی به سرعت و به راحتی فراهم است.

از این رو گروه آموزشی StepHelp بر این تلاش است به صورت تخصصی در زمینه تولید برنامه های آموزشی فنی و حرفه ای، قابل اجرا بر روی گوشی های با سیستم عامل اندروید، در درجه اول کمبود اطلاعات آموزشی غنی به زبان فارسی در این زمینه را جبران کند، و در وهله دوم این اطلاعات را در بستری قابل دسترس برای عموم مردم تهیه کند، تا دغدغه های دسترسی به این اطلاعات از بین برود.

دانشنامه مرغداری | اپلیکیشن آموزش پرورش مرغ بومی و صنعتی

اپلیکیشن آموزشی اندروید دانشنامه مرغداری به صورت تخصصی و با حجم بالایی از اطلاعات و راهنمایی های آموزشی، همیار و همراه همیشگی مرغداران بومی و صنعتی ( تخم گذار و گوشتی ) می باشد.

مجموعه ای متفاوت و بی نظیر از اطلاعات تئوری و عملی

با بروزرسانی های منظم و دائمی

جامع ترین برنامه آموزشی پرورش مرغ بومی ، تخم گذار و گوشتی

قابل استفاده برای مرغداران بومی و صنعتی از مبتدی تا حرفه ای

قابل اجرا بر روی تمامی موبایل های با سیستم عامل اندروید

دانشنامه مرغداری | اپلیکیشن آموزش پرورش مرغ بومی و صنعتی
این اپلیکیشن آموزشی برای چه افرادی مناسب است؟

  • مرغداران بومی که در حیاط منزل و یا در محیط روستا اقدام به پرورش مرغ می کنند.
  • صاحبان مرغداری های تخم گذار صنعتی
  • صاحبان مرغداری های گوشتی صنعتی
  • دانشجویان رشته دامپروری
  • علاقه مندان به راه اندازی مرغداری های مرغ گوشتی و تخم گذار

امکانات برنامه:

منوی جستجوی پیشرفته برای جستجو در بین ۱۰۰ ها مطلب برنامه.

قابلیت بزرگنمایی تصاویر برای مشاهده واضح تصاویر.

قابلیت تغییر فونت، تغییر سایز فونت و تغییر اندازه خطوط برای مشاهده بهتر برنامه در موبایل های مختلف.

دانشنامه مرغداری | اپلیکیشن آموزش پرورش مرغ بومی و صنعتی

فهرست مطالب
  • پرورش مرغ تخمگذار
    • آموزش جامع پرورش مرغ تخمگذار
    • • مشخصات عمومی
    • • تاسیسات و تجهیزات
    • • مدیریت پرورش
    • • مدیریت تولید تخم مرغ
    • • بیماریها و عوامل خطرساز
    • • تغذیه
    • اطلاعات حیاتی در تولید تخم نطفه دار
    • • مقدمه
    • • اندام های تولید مثل مرغ
    • • تغذیه مناسب برای مرغ تخم گذار
    • چگونه کیفیت تخم مرغهای جوجه کشی را حفظ کنیم؟
    • • مقدمه
    • • حفظ کیفیت تخمها در سالن مرغداری
    • • عادت داشتن مرغ ها به تخم گذاری
    • • جمع آوری تخم های نطفه دار
    • نظافت و شستشوی تخم مرغهای جوجه کشی
    • • پوششهای تخم مرغ و نفوذ باکتریایی
    • • روشهای ضدعفونی پوسته تخم مرغ
    • • 1. ترکیبات آمونیوم چهارتایی
    • • 2. مخلوط آمونیوم چهارتایی و فرمالین
    • • 3. ازن (O3)
    • • 4. گاز فرمالدئید
    • نحوه تامین تخم مرغ نطفه دار استاندارد جوجه کشی
    • • مقدمه
    • • تامین تخم مرغهای جوجه کشی
    • • نحوه تحویل تخم مرغها به جوجه کشیها
    • در دوران رشد جوجه ها این موارد را رعایت می کنید؟
    • • سالن دوران رشد
    • • سالن دوران پرورش به سالن دوران رشد
    • • توجه به گله مادر
    • • سالن دوران پرورش تا رشد
    • • سالن دوران رشد تا تولید
    • • سالن دوران پرورش، رشد تا تولید
    • وزن جوجه ها در دوران رشد چقدر است؟
    • • مقدمه
    • • عوامل موثر بر وزن بدن
    • • مقدار تغییر در مصرف غذا
    • • وضعیت اندام های مختلف
    • از چه قفسهایی در دوران تولید باید استفاده کرد؟
    • • مقدمه
    • • سیستم های قفس
    • • جدول تاثیر نوع قفس و سیستم سالن
    • • ترتیب قرار دادن قفس
    • اصول کلی پرورش جوجه ها در قفس
    • • مصرف آب در دوران تولید
    • • وسایل آبخوری
    • • درجه حرارت قفس
    • • در آب و هوای سرد چه باید کرد؟
    • جلوگیری از شکستن تخم مرغها هنگام جمع آوری
    • • تخم مرغهای ترک خورده در داخل بدن
    • • تخمهایی که هنگام تخمگذاری میشکنند
    • • شکستن به دلیل غلت خوردن
    • • تخمهایی که هنگام برداشت میشکنند
    • • شکستن هنگام آماده کردن برای بازار
    • • فصل سال و سن مرغ ها
    • • دفعات جمع آوری تخم مرغ
    • • کاستن شکستگی تخم مرغ
    • • چگونه میزان شکستگی را کاهش دهیم؟
    • عوامل تولید بهتر تخم مرغ
    • • سن پولت در شروع تخمگذاری
    • • تلفات دوران تولید
    • • برنامه جایگزینی پولت ها در قفس
    • • اختلاف تولید پولت ها
    • تشخیص کیفیت داخل تخم مرغ
    • • کیسه هوایی
    • • زرده تخم مرغ
    • • آلبومین
    • • لکه های خون و گوشت
    • • چرب کردن تخم مرغ جهت حفظ کیفیت
    • نقش وراثت بر سایز و وزن تخم مرغ
    • • وراثت اندازه تخم مرغ
    • • تنوع وزن تخم مرغ در طیور
    • • تنوع اندازه تخم مرغ
    • • درجه بندی تجاری تخم مرغ ها
    • • تأثیر اندازه تخم مرغ بر درآمد مالی
    • • تنوع اندازه جوجه
    • • وراثت کیفیت تخم مرغ
    • • کیفیت مواد داخلی تخم مرغ
    • ذخیره تخم مرغ های نطفه دار
    • عوامل سازنده رنگ زرده تخم مرغ
    • فاکتورهای کیفیت داخلی و کیفیت پوسته تخم مرغ
    • چگونه تولید تخم مرغ را افزایش دهیم؟
  • پرورش مرغ گوشتی
    • آموزش جامع پرورش مرغ گوشتی
    • • تاسیسات و تجهیزات
    • • آب و غذا
    • • مدیریت دوران پرورش
    • • پیشگیری از بیماری ها
    • • محل کشتار
    • مراقبت های دو هفته اول جوجه ها
    • • مقدمه
    • • آماده سازی سالن
    • • انتخاب بستر مناسب
    • • انتقال جوجه ها به سالن
    • • نگهداری جوجه ها در هفته اول
    • • مراقبت در هفته دوم
    • • حرارت لازم برای پرورش جوجه
    • • روشنایی سالن پرورش
    • • انتخاب جوجه سالم
    • • واکسیناسیون و پیشگیری دارویی
    • بهبود عملکرد مرغداری های گوشتی
    • • مقدمه
    • • هوا
    • • غذا
    • • دما
    • • رطوبت
    • • نور
    • مشکلات پرورش گله گوشتی و علل آنها
    • • برهنگی پشت
    • • سندرم طیور چرب
    • • ناهنجاری های پا و استخوان ها
    • • التهاب جلدی ناحیه انتهای قسمت کمری
    • فاکتورهای مهم پرورش جوجه های گوشتی
    • • مقدمه
    • • بهداشت
    • • دما
    • • آب
    • • غذا
    • • واکسیناسیون
    • نقش دمای بالا در سیستم ایمنی جوجه گوشتی
    • • مقدمه
    • • نقش دما محیط در هیپوتالاموس
    • • تاثیر دمای محیط در سیستم ایمنی
    • • شاخص های تعیین کننده استرس
    • شرایط حمل و نقل جوجه های چند روزه
  • پرورش مرغ بومی
    • خصوصیات مرغ بومی و تاریخچه آن
    • • تاریخچه
    • • چرا پرورش مرغ بومی؟
    • • از کجا و چگونه شروع کنیم؟
    • آموزش پرورش مرغ بومی
    • • مقدمه
    • • اهمیت پرورش و نگهداری مرغ بومی
    • • دلایل پرورش و نگهداری مرغ بومی
    • • انتخاب نژادهای تخم گذار
    • • پرورش جوجه بومی یک روزه
    • • پرورش نیمچه بومی
    • • تخم نطفه دار برای جوجه کشی
    • • جایگاه مرغ
    • • بهداشت جایگاه
    • • تغذیه مرغ بومی
    • • آب مصرفی مناسب
    • • رعایت بهداشت و پیشگیری از بیماریها
    • • بیماری های مهم طیور
    • پرورش مرغ بومی در روستا
    • • مقدمه
    • • خصوصیات مرغ بومی ایران
    • • روش نگهداری مرغ بومی
    • • احداث آشیانه
    • • مساحت لازم برای پرورش مرغ بومی
    • • لانه تخم گذاری
    • • چوب خوابگاه
    • • الگوی ساخت آشیانه مرغ بومی
    • • آماده کردن جایگاه پرورش
    • • تغذیه جوجه ها
    • • پراکندگی جوجه ها در جایگاه
    • • نور
    • • عمر اقتصادی مرغ بومی
    • • مدیریت در گله مرغ بومی
    • • غریزه کرچی
    • • بیماری های رایج در طیور
    • • تغذیه مرغ های بومی
    • جوجه کشی صحیح مرغ بومی
    • • مقدمه
    • • تاریخچه و اهمیت جوجه کشی
    • • عامل های مهم در جوجه کشی
    • • ویژگیهای ظاهری تخم مرغ جوجه کشی
    • • نگهداری تخم مرغ جوجه کشی
    • • جوجه کشی طبیعی در مرغ
    • • جوجه کشی مصنوعی
    • • ماشین های جوجه کشی مختلف
    • • ضدعفونی سالن جوجه کشی
    • • راه اندازی دستگاه جوجه کشی
    • • تنظیم حرارت در ماشین جوجه کشی
    • • نقش رطوبت در رشد جنین ها
    • • تهویه در ماشین جوجه کشی
    • • بازدید روزانه از دستگاه جوجه کشی
    • • چگونگی خروج جوجه از ماشین
    • • خلاصه مطالب
    • نکات ضروری و کاربردی پرورش مرغ بومی
    • • مقدمه
    • • نکاتی که مرغدار بومی باید بداند
    • 11 نکته مهم در دوران پرورش مرغ و خروس
    • • واکسیناسیون در دوران پرورش
    • • استرس واکسیناسیون
    • • کنترل کوکسیدیوز
    • • عدم جذب کیسه زرده
    • • هوای خیلی گرم
    • • هوای سرد
    • • کاهش دمای مادر مصنوعی
    • • قطع نوک انگشت جوجه مرغ ها
    • • قطع نوک انگشت جوجه خروس ها
    • • طرز قطع تاج
    • • قطع بال
    • جلوگیری از دسترسی شکارچیان به طیور
    • آموزش نظاف و بهداشت قفس طیور
    • • مقدمه
    • • روش بستر عمیق
    • • روش نظافت برای طیور
    • آموزش نگهداری از طیور در زمستان
    • • مقدمه
    • • روشنایی
    • • بستر مناسب
    • • آب گرم
    • • روش بستر عمیق
    • • راهکارهایی جالب برای گرم نمودن مرغها
    • تخم های جوجه کشی را از کجا تهیه کنیم؟
    • • مقدمه
    • • از لانه های موجود در مزرعه خودتان
    • • منابع محلی
    • • متخصصان گونه های کمیاب
    • تخم مرغ ارگانیک را بهتر بشناسیم
    • دلایل توقف تخمگذاری طیور و راه حل آنها
    • • مقدمه
    • • رژیم غذایی مرغان تخمگذار
    • • عدم وجود روشنایی کافی
    • • مرغ کرچ نشین
    • • ایجاد تغییرات در گله طیور
    • • گونه های کم تخم گذار
    • • سن بالا
    • • بیماری
    • نقش مولتی ویتامینها در جیره غذایی
    • نیازمندی های آب طیور
    • • مقدمه
    • • رنگ، مزه و بو
    • • باکتری
    • • ویژگی های فیزیکی و شیمیایی
    • • مقادیر مواد معدنی
  • مباحث مشترک
    • تشریح و فیزیولوژی اندام طیور
    • • تشریح بخش های ظاهری اندام
    • • تشریح دستگاه گوارش
    • • تشریح اندام حرکتی
    • • تشریح دستگاه تولید مثل
    • • تشریح دستگاه گردش خون
    • • تشریح دستگاه تنفس
    • • تشریح دستگاه اداری
    • • تشریح دستگاه عصبی
    • • تشریح غدد داخلی
    • بیماری ها
    • • آنفلوانزای فوق حاد پرندگان
    • • آسپرژیلوس بیماری عفونی قارچی
    • • بیماری عفونی اشرشیاکلی
    • • کانیبالیسم یا پرکنی در طیور
    • • آسیت
    • آموزش کامل جوجه کشی تخم مرغ
    • • مقدمه
    • • انتخاب تخم های نطفه دار
    • • مزایا و معایب جوجه کشی مصنوعی
    • • مزایا و معایب جوجه کشی طبیعی
    • • دستگاه جوجه کشی انکیباتور
    • آموزش نطفه سنجی تخم جوجه کشی
    • اول مرغ بوده یا تخم مرغ؟
    • راههای جلوگیری از هدر رفتن دان در مرغداری
    • • مقدمه
    • • دان خوب چه شرایطی دارد؟
    • • عوامل و موارد هدر رفتن دان
    • آموزش ساخت دستگاه جوجه کشی در منزل
    • • مقدمه
    • • لوازم + برآورد هزینه ساخت
    • • قطعه شماره اول برد دستگاه
    • • قطعه شماره دو موتور و راک
    • • قطعه شماره سه فن عنکبوتی و المنت
    • • قطعه شماره چهار آداپتور
    • • ساخت دستگاه جوجه کشی در خانه
    • نکات مهم درباره تنظیم حرارت بدن طیور
    • • مقدمه
    • • چگونگی از دست رفتن حرارت بدن
    • • مکانیسم تنظیم حرارت بدن
    • اصول آب دادن به جوجه ها
    • • آب
    • • قابل دسترس بودن و درجه حرارت آب
    • • فراهم نمودن آب آشامیدنی تمیز
    • راه حل جلوگیری از مرگ جوجه ها در دوران رشد
    • • مقدمه
    • • آزمایش MG و MS
    • • برنامه کنترل بیماری ها
    • • کنترل ایمنیت
    • • تشخیص بیماری
    • • در درمان دارو را دوباره بررسی کنید
    • • حذف هفتگی طیور در دوران رشد
    • • کنترل انگل های داخلی
    • • کنترل جوندگان
    • اصول ساخت قفس پرورش جوجه
    • • مشخصات قفس دوران پرورش
    • • اندازه قفس دوران پرورش
    • • مواد مورد استفاده در ساختمان کف
    • • مشخصات قفس دوران رشد
    • آموزش افزایش باروری خروس ها
    • • مقدمه
    • • تولید مثل در خروس ها
    • • نسبت خروس به مرغ
    • • اهمیت وزن بدن خروس ها
    • • توجه به حذف خروس ها
    • • طرز در درست گرفتن خروس ها
    • • ورزش دادن خروس ها
    • • خروس های ترسو
    • • مدت زمان حضور خروسها برروی بستر
    • • تورم کف پا
    • • جایگزین کردن خروس ها در یک پن
    • • خروسهایی که جفت گیری نمی کنند
    • نکات مهم فروش پرندگان
    • • حذف آب و دان قبل از عرضه به بازار
    • • جلوگیری از تغذیه حریصانه طیور
    • • پیشگیری از ضرب دیدگی طیور
    • • نکاتی در مورد ضربه دیدن پرندگان
    • • پرندگان گوشتی غیر قابل مصرف
    • • تنزل کیفیت لاشه در آماده سازی
    • • لاشه پرکنده ملاک سوددهی
    • • نسبت قطعات مرغ و خروس پرکنده
    • اندام های هضم غذا در بدن طیور
    • • مقدمه
    • • دهان
    • • چینه دان
    • • پیش معده
    • • سنگدان
    • • روده کوچک
    • • روده بزرگ
    • • روده های کور (سکا)
    • محتویات جیره غذایی مناسب جوجه ها
    • • ضایعات ذرت پوست کنده
    • • سبوس برنج
    • • پوسته خارجی برنج
    • • ضایعات حاصله از تهیه آرد گندم
    • • چربی ها و روغن ها
    • • اسیدهای چرب در زرده تخم مرغ
    • عوارض کمبود ویتامین ها در جیره غذایی
    • • مقدمه
    • • ویتامین های محلول در چربی
    • • ویتامین های محلول در آب
    • • عوارض کمبود ویتامین A
    • • عوارض کمبود ویتامین D
    • • عوارض کمبود ویتامین E
    • نقش مواد معدنی در جیره غذایی طیور
    • • مقدمه
    • • کلسیم
    • • فسفر
    • • سدیم، کلر و پتاسیم
    • • گوگرد
    • • ید
    • • آهن و مس
    • • منگنز
    • نقش مکمل ها در جیره غذایی
    • انواع ضدعفونی کننده های دستگاه جوجه کشی
    • عوامل موثر نطفه داری و جوجه آوری تخم مرغ
    • بایدها و نبایدهای جوجه کشی تخمهای نطفه دار
    • راهنمای رفع معایب جوجه کشی و افزایش راندمان
    • • مقدمه
    • • گله مولد
    • • تخم های جوجه کشی
    • • دلایل شکست در جوجه درآوری
    • دستگاه جوجه کشی بخریم یا نخریم؟
    • جوجه کشی با دستگاه جوجه کشی یا مرغ؟
    • • مقدمه
    • • چرا مرغ؟
    • • دستگاه های جوجه کشی
    • انتخاب دستگاه جوجه کشی
    • مشکلات مربوط به هچ و هچری
    • دلایل نوک چینی و روشهای نوک چینی
    • • دلایل نوک چینی
    • • روش های مختلف نوک چینی
    • کاهش استرس گرمایی طیور
    • راهنمای رفع مشکلات جوجه کشی
    • آموزش نطفه سنجی تخم نطفه دار
    • • مقدمه
    • • درک فرآیند نطفه سنجی
    • • استفاده از تجهیزات نطفه سنجی مناسب
    • • برنامه نطفه سنجی مناسب
    • تجهیزات مورد نیاز جوجه کشی اصولی
    • • مقدمه
    • • تجهیزات سیستم آب
    • • وسایل حمل و نقل تخم مرغ ها
    • • دستگاه درجه بندی و شستشو
    • • دستگاه اضطراری مولد الکتریسیته
    • • انواع تجهیزات دستگاه جوجه کشی
    • • سایر وسایل هچری
    • پودر ماهی در خوراک طیور
درباره مولف
گروه آموزشی اِستپ هِلپ
گروه آموزشی اِستپ هِلپ عضو تیم استپ هلپ

جامعه مجازی StepHelp مرجع و راهنمای مرحله به مرحله ی تعمیر و نگهداری، نصب و راه اندازی، ساخت و تولید، فراگیری دانش ها و علوم مختلف و… به هدف گسترش دانش فنی فارسی زبانان و کاهش هزینه های گزاف تعمیر و نگهداری انواع لوازم، خدمات رسانی می نماید.
مجموع پست ها: 9 مجموع سوالات: 0 مجموع پاسخ ها: 0
برچسب ها
محصولات مشابه