پنل کاربر سبد خرید
ورود / عضویت



ورود
عضویت
بازیابی رمز
ورود / عضویت
۰
دانستنی ها و نکات ضروری قبل از استفاده از مایکروفر
دانستنی ها و نکات ضروری قبل از استفاده از مایکروفر

دانستنی ها و نکات ضروری قبل از استفاده از مایکروفر

تبلیغات
دانستنی ها و نکات ضروری قبل از استفاده از مایکروفر
از سری آموزش های بخش لوازم خانگی این بار مرحله به مرحله با دانستنی ها و نکات ضروری قبل از استفاده از دستگاه مایکروفر با هم همراه می شویم تا با نکات ایمنی و اصولاستفاده از فر های مایکروفر آشنا شویم.

    ۱. برای پختن و یا گرم کردن موادی که دارای پوست می باشند مثل گوجه فرنگی و سیب زمینی و غیره روی پوست آن ها چند سوراخ ایجاد نمایید.

    ۲. هرگز تخم مرغ درسته را در فر قرار ندهید.

    ۳. هرگز فر مایکروویو خالی را روشن نکنید.

    ۴. هرگز قوطی های کنسرو و یا قوطی و شیشه های در بسته محتوی مواد غذایی را در فر قرار ندهید، زیرا ممکن است منفجر شده و به افراد آسیب برساند.

    ۵. برای جلوگیری از خطرات ناشی از روشن شدن احتمالی فر خالی، می توانید همیشه یک لیوان آب داخل فر بگذارید.

    ۶. از یک پریز برق به طور مشترک برای فر و دستگاه های دیگر استفاده نکنید.

    ۷. هرگز از سیم سیار یا سیم اضافی برای اتصال فر به برق استفاده نکنید.

    ۸. قفل ایمنی درب فر را دستکاری نکنید.

    ۹. هرگز فر را با درب باز ( و یا وقتی که درب فر کاملاً بسته نمی شود ) استفاده نکنید.

    ۱۰. نشتی اشعه مایکروویو بایستی با دستگاه های مخصوص اندازه گیری گردد، که مقدار آن از حد استاندارد های بین المللی بیشتر نباشد.

    ۱۱. پوشش های پلاستیکی معمولی و یا ظروف پلاستیکی معمولی را در فر های مایکروویو استفاده نکنید.

    محدودیت های استفاده از فر های مایکروویو در طبخ غذا چیست؟

    ۱. مواد غذایی که قرار است زمان زیادی نگهداری شود بهتر است با فر های مایکروویو طبخ نشود.

    ۲. گاهی غذا در فر های مایکروویو همگن و یکدست پخته نمی شود و در نتیجه ممکن است برخی نقاط از مواد غذایی سرد یا نیمه پخت باقی بماند. لذا برای پخت همگن، اغلب لازم است غذا را برگردانید و یا بهم بزنید.

    ۳. حتی الامکان غذا را در ظروف درب دار طبخ نمایید.

    ۴. درب ظروف بایستی طوری باشد که بخار به آرامی از آن خارج شود.

    ۵. اگر روی ظروف را با پوشش مخصوص می پوشانید بایستی پوشش را سوراخ نموده تا امکان خروج بخار وجود داشته باشد.

    ۶. هر چند وقت یک بار غذا را بهم زده و یا آن را زیر و رو کنید.

    ۷. قطعه های گوشت را با توان ۱۰۰% طبخ ننمایید. بهتر است این قطعات با توان ۵۰% و در زمان طولانی تر طبخ شوند.

    ۸. مرغ و ماکیان درسته را در فر های مایکروویو طبخ ننمایید.

    ۹. آب، ممکن است در فر مایکروویو به جوش نیاید ولی دمای آن بسیار بالاست و در صورتی که به سرعت از فر خارج شود با یک تکان کوچک سر رفته و به دست و صورت پاشیده می شود.

    ۱۰. در صورتی که آب در فر مایکروویو کاملاً داغ شود، بلافاصله پس از خروج، قهوه یا شکر به آن اضافه نکنید زیرا آب سر می رود که در این صورت ممکن است به شما آسیب برساند.

    ۱۱. برای داغ کردن آب و مایعات به توصیه های ارائه شده در کتاب راهنمای فر توجه نمایید.

    ۱۲. هرگز غذای نیمه پخته توسط فر مایکروویو از پوشش (لفافه) که هنگام انجماد روی آن بوده است خارج نکنید.

    ۱۳. بعد از یخ زدایی بلافاصله غذا را طبخ نمایید.

    ۱۴. از انجماد و یا نگهداری مواد یخ زدایی شده برای استفاده بعدی خودداری نمایید.

    ۱۵. غذا های فوری (مانند سوسیس) حتماً تا زمانی که از آن ها بخار خارج شود گرم نمایید.

    ۱۶. غذا های فوری (مانند سوسیس) را قبل از گذاشتن در فر مایکروویو، توسط چنگال چند سوراخ در آن ها ایجاد نمایید.

    ۱۷. قبل از مصرف غذای گرم شده در فر مایکروویو حداقل ۳۰ ثانیه صبر کنید. برگردانید و یا بهم بزنید.

    اجاق مایکروویو برای تبدیل شدن به آنچه اکنون می بینیم، راه درازی را طی کرده است. اولین مدل های اجاق مایکروویو، تنها برای باز کردن یخ مواد غذایی فریز شده و تهیه پاپ کورن مورد استفاده قرار می گرفتند. همراه با پیشرفت تکنولوژی، این اجاق ها اکنون به وسیله ای برای تهیه هر نوع غذا، کیک، کباب و حتی برشته کردن تبدیل شده اند.

    اجاق مایکروویو با داشتن این توانایی های جدید در بعضی منازل و رستوران های غذای فوری، جایگزین اجاق های برقی و گازی شده است و روز به روز بر تعداد علاقمندان آن افزوده می شود. اما این وسیله در کنار پیشرفت روز افزون فنی و محبوبیت یافتن میان مصرف کنندگان، برای عده نسبتاً زیادی منشاء نگرانی فراوان شده است. افراد زیادی اعتقاد دارند که خطر اجاق مایکروویو به قدری زیاد است که نباید در میان وسایل معمولی آشپزخانه جایی داشته باشد. آن ها تعدادی از این خطرات را به عملکرد خاص این دستگاه برای پختن یا گرم کردن غذا مربوط می دانند.

    استفاده از انرژی مایکروویو یا ریز موج به عنوان یک روش پخت و پز، موجب بروز نگرانی هایی در بسیاری از مصرف کنندگان بود. حتی زمان کوتاه پخته شدن غذا ها در آن نیز دلیل دیگری بود که عده ای تصور کنند غذا خوب نپخته است. عده ای تصور می کنند که مدت کوتاه پخت احتمال باقی ماندن عوامل بیماری زا در غذا را افزایش می دهد، زیرا باکتری ها در این مدت کوتاه از بین نمی روند.

    مورد نگران کننده دیگر، قرار گرفتن در معرض انرژی مایکروویو است که عده ای آن را بسیار خطرناک می دانند. همچین افرادی به کار بردن ظروف و درپوش های پلاستیکی در این اجاق ها را نادرست می دانند و عقیده دارند که این مواد در اثر حرارت به داخل غذا نفوذ کرده و آن را آغشته به مواد سمی می کند.

    اما نکته مهم این است که علی رغم این نگرانی ها، اجاق مایکروویو مانند هر وسیله دیگری که نادرست استفاده شود، می تواند خطرناک باشد و بر عکس، در صورت رعایت نکات ایمنی، هیچ خطری نداشته باشد. ظروف پلاستیکی مخصوص این اجاق ها نیز، موجب بروز مشکل نخواهند شد، اما نباید هر نوع ظرف پلاستیکی را هم در مایکروویو قرار داد.




    تبلیغات
    برچسب ها
    منابع
    نویسنده
    فرهنگ نصیری
    فرهنگ نصیری

    فرهنگ در رشته‌ی مهندسی کامپیوتر تحصیل کرده و در تیم تولید محتوا فعالیت می کند. زمان آزادش را صرف یادگیری مطالب آموزشی در زمینه استراتژی محتوا و بازاریابی آنلاین می کند.
    مجموع پست ها: 281 مجموع سوالات: 0 مجموع پاسخ ها: 1
    مطالب مرتبط
    تبلیغات
    سایر آموزش های لوازم خانگی
    پرسش و پاسخ
    ۰ پاسخ
    ۱ امتیاز
    اصلاح محل نصب مگنترون ماكروويو
    آموزش باز کردن و تعمیر دستگاه مایکروویو
    ۰ پاسخ
    ۱ امتیاز
    ۰ پاسخ
    ۰ امتیاز
    عیب یابی ابگرمکن گازی مخزنی
    آشنایی با اجزا و قطعات آب گرمکن مخزنی گازسوز
    ۰ پاسخ
    ۰ امتیاز
    سوالتان را بپرسید
    تبلیغات
    محصولات آموزشی
    فروشگاه