پنل کاربر سبد خرید
ورود / عضویت



ورود
عضویت
بازیابی رمز
ورود / عضویت
۰
دانشنامه گوجه فرنگی | کاشت تا مصرف
دانشنامه گوجه فرنگی | کاشت تا مصرف

دانشنامه گوجه فرنگی | کاشت تا مصرف

تلاش ما در این کتاب بر این است تا به زبانی ساده و روان اطلاعاتی را در مورد گوجه، مراحل مختلف برداشت گوجه، مراقبت ها و ملاحظات لازم در کاشت و مصارف مختلف آن به علاقه مندان و مجریان طرح های کاشت گوجه فرنگی ارایه دهیم.
مشخصات محصول
قیمت : ۹۹۰۰ تومان
جهت دریافت فایل وارد شوید.
ورود / عضویت
بعدا میخرم

روش دریافت دانلود فایل

روش خرید پرداخت نقدی

حجم فایل ۱۳۰.۰۱ مگابایت

فرمت فایل PDF

تعداد صفحات ۲۰۰

زبان فارسی

ناشر گروه آموزشی اِستپ هِلپ

کد محصول k20170315125725117883

توضیحات

اولین کتاب چندرسانه ای پرورش گوجه فرنگی به زبان فارسی

شامل متن، عکس و فیلم آموزشی در قالب فایل PDF

راهنمای کاشت و پرورش گوجه فرنگی در فضای باز و گلخانه ای

شامل ۲۰۰ صفحه مطالب مفید آموزشی، به همراه ۳۰ دقیقه فیلم آموزشی کشت گلخانه ای گوجه فرنگی

در این کتاب جامع آموزشی از ابتدایی و مقدماتی ترین مباحث کاشت و پرورش تا نگهداری و بهره برداری از گوجه فرنگی را فرا می گیرید و با اطلاعاتی که در کمتر رسانه ای به آن پرداخته شده است، آشنا می شوید.

دانشنامه گوجه فرنگی | کاشت تا مصرف

آیا می دانید برای تولید گوجه فرنگی با کیفیت بالا به چه عناصر غذایی، چه میزان و در چه شرایطی نیاز دارید؟

آیا از تاثیر خاکپوش ها ( مالچ ) در افزایش تولید گوجه فرنگی و نحوه استفاده از آنها اطلاع دارید؟

آیا از بهترین و موثرترین روش های مبارزه با آفات و بیماری های گوجه فرنگی اطلاعی دارید؟

آیا می دانید بهترین روش های نگهداری گوجه فرنگی پس از برداشت چیست؟

آیا نحوه تولید انواع محصولات گوجه فرنگی را می دانید؟

پاسخ تمام این سوالات و بسیاری موضوعات مفید دیگر که برای هر زارع گوجه فرنگی جهت رسیدن به محصولی با کیفیت و بازار پسند، نیاز است، در این کتاب چندرسانه ای در دسترس است.

فهرست مطالب
  • فصل اول: کلیات
    • مقدمه
    • تاریخچه
    • سطح زیر کشت و چالش های تولید گوجه فرنگی
  • فصل دوم: خصوصیات گیاه شناسی
    • ریشه
    • ساقه
    • برگ
    • گل
    • میوه
  • فصل سوم: انتخاب رقم مناسب جهت کشت گلخانه ای
    • دسته بندی براساس عادت رشد
    • دسته بندی براساس وزن متوسط میوه
    • دسته بندی براساس زمان رسیدگی میوه
    • دسته بندی براساس شکل، رنگ و طعم میوه
    • دسته بندی براساس یکنواختی رسیدن محصول
    • دسته بندی براساس شیوه برداشت محصول
    • دسته بندی براساس شیوه مصرف
    • دسته بندی براساس میزان مقاومت به آفات و بیماری ها
    • قابلیت حمل و نقل و انبارداری میوه
  • فصل چهارم: عوامل موثر در افزایش کمی و کیفی محصول
    • عوامل اقلیمی
    • عوامل زراعی
  • فصل پنجم: کاشت گوجه فرنگی
    • عملیات کاشت بذر در گلخانه
    • کاشت گوجه فرنگی
  • فصل ششم: عناصر غذایی
    • نقش و علایم کمبود عناصر غذایی در گیاه گوجه فرنگی
    • نیاز غذایی گوجه فرنگی
    • مراحل رشد و نمو گوجه فرنگی
    • نیتروژن
    • ازت
    • فسفر
    • پتاسیم
    • عناصر کم مصرف
    • کلسیم
    • منیزیم
    • گوگرد
    • آهن
    • منگنز
    • روی
    • بُر
    • مس
    • مولیبدن
    • پاسخ به آهک دهی
  • فصل هفتم: عوارض و اختلالات فیزیولوژیکی
    • ریزش گل
    • پوسیدگی گلگاه گوجه فرنگی
    • آفتاب سوختگی
    • بدشکلی میوه (صورت گربه ای)
    • ترک های رشدی
    • پف کردگی میوه
    • رسیدن لکه دار
    • رسیدن غیر یکنواخت
  • فصل هشتم: کوددهی
    • نحوه کوددهی و تغذیه بوته های گوجه فرنگی
    • روش های مصرف کودهای محتوی عناصر کم مصرف
    • کود زیستی فسفاته بارور-۲
  • فصل نهم: علف هرز
    • مبارزه و کنترل علف هرز گل جالیز
  • فصل دهم: آفات و بیماری ها
    • پروانه مینوز گوجه فرنگی
    • مگس سفید گلخانه
    • کنه حنایی گوجه فرنگی
    • شته
    • تریپس
    • سایر آفات
    • بیماری لکه موجی گوجه فرنگی
    • بیماری ریزوکتونیوز یا برگ گیاهچه
    • بیماری فوزاریوم یا بیماری آوندی گوجه فرنگی
    • جدول و تصاویر بیماری ها
  • فصل یازدهم: مدیریت کشت گوجه فرنگی در گلخانه
    • مقدمه
    • ساخت گلخانه
    • رمزهای موفقیت در کشت گلخانه ای
    • تراکم کشت
    • واریته های گوجه فرنگی
    • محیط کشت
    • برنامه کشت
    • هرس و تعلیم
    • گرده افشانی
    • درجه حرارت
    • نور
    • رطوبت
    • گاز کربنیک
    • ویدیوی راهنمای کشت و پرورش گوجه فرنگی گلخانه ای
  • فصل دوازدهم: خاکپوش ها (مالچ) و زراعت سبزی و صیفی
    • مقدمه
    • تاریخچه
    • تعریف مالچ
    • کاربرد مالچ ها
    • انواع مالچ
    • مزایای استفاده از مالچ
    • افزایش بازده اقتصادی تولید محصول
    • کاهش آب مصرفی و افزایش کارایی مصرف آب
    • موانع استفاده از مالچ
    • زمان مصرف مالچ
    • تناوب زراعی در سیستم مالچ
    • نحوه مالچ کشی پلاستیکی سنتی
    • نحوه مالچ کشی پلاستیکی مکانیزه
    • آبیاری قطره ای به همراه مالچ
    • نگاهی به آینده
    • پیشنهادات
  • فصل سیزدهم: محصولات متنوع گوجه فرنگی و مراحل تهیه آن ها
    • ارزش تغذیه ای گوجه فرنگی
    • رب گوجه فرنگی + مراحل تهیه
    • کنسرو آب گوجه فرنگی + مراحل تهیه
    • پوره گوجه فرنگی
    • سس کچاپ + مراحل تهیه
    • کنسرو گوجه فرنگی + مراحل تهیه
    • سرکه گوجه فرنگی
    • برگه گوجه فرنگی
    • گوجه فرنگی های ریز خشک شده
    • پودر گوجه فرنگی
    • گوجه فرنگی منجمد + مراحل تهیه
    • گوجه فرنگی قطعه قطعه شده
    • گوجه فرنگی درسته
    • گوجه فرنگی خرد شده (رنده شده)
    • سس گوجه فرنگی + مراحل تهیه
    • سوپ گوجه فرنگی
    • استفاده از ضایعات کارخانه ها در تولید محصولات گوجه فرنگی
    • نتیجه گیری
  • فصل چهاردهم: روش های نگهداری از گوجه فرنگی
    • مقدمه
    • روش انبار نمودن گوجه فرنگی تازه
    • نکات قابل توجه برای نگهداری گوجه فرنگی تازه
    • روش های رایج برای نگهداری گوجه فرنگی
درباره مولف
گروه آموزشی اِستپ هِلپ
گروه آموزشی اِستپ هِلپ عضو تیم استپ هلپ

جامعه مجازی StepHelp مرجع و راهنمای مرحله به مرحله ی تعمیر و نگهداری، نصب و راه اندازی، ساخت و تولید، فراگیری دانش ها و علوم مختلف و… به هدف گسترش دانش فنی فارسی زبانان و کاهش هزینه های گزاف تعمیر و نگهداری انواع لوازم، خدمات رسانی می نماید.
مجموع پست ها: 9 مجموع سوالات: 0 مجموع پاسخ ها: 0
برچسب ها
محصولات مشابه